Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Megvolt Mbappé bemutatása – „Egy nagy tehetség!”; „Készen áll!”

Ma délután hivatalosan is bemutatták a Paris Saint-Germain együttesénél az AS Monacotól megszerzett Kylian Mbappét. A Parc des Princes-ben tartott eseményen kiderült az is, hogy a 18 esztendős támadó hányas mezszámot fogja viselni a szezonban.

mbappé001

Az elemzések szerint komoly meglepetést okozott, hogy a nyári átigazolási szezon utolsó pillanatában sikerült megállapodnia Mbappé kölcsönadásáról a Monaconak és a Paris Saint-Germainnek. Ám az elmúlt héten begyorsultak az események, csakhogy ekkor az ifjú csatár már nem tudott megjelenni egyik klubnál sem, lévén hazája válogatottjában számítottak rá.

A mai párizsi rendezvényen ott volt mindenki aki számít. A bajnokcsapathoz hasonlóan a PSG-nél is a 29-es lesz a francia csillagocska száma. Persze valószínűleg fontosabb számára, hogy mindenki bízik benne, ás támogatják. A klub tulajdonosa és elnöke is nem győzte dicsérni. Nasser Al-Khelaifi szerint Mbappé egy hatalmas tehetség, sőt, a francia futball jövőbeni sikereinek egyik kulcsembere. Unai Emery vezetőedző viszont már a jelenről beszélt, szerinte ugyanis az ifjú Kylian készen áll rá, hogy akár már a hétvégi, Metz elleni bajnokin pályára lépjen új csapatában.

Mbapéét még a bemutató-ceremónia után is több száz szurkoló várta a Parc des Princes előtt, hogy aláírást, közös fotót kapjanak tőle, vagy csak néhány kedves szóval üdvözöljék az új kedvencet.

Balogh József