Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool egykori támadóját vinné a Chelsea! – sajtóhír

A Liverpool korábbi támadója érkezhet a londoni kékekhez…? A Daily Telegraph információi szerint az Antonio Conte által irányított Chelsea szeretné kölcsönvenni a David Moyes vezette West Ham United rutinos csatárát, nevezetesen Andy Carroll-t… 

Andy_Carroll

Talán a januári transzfer időszak egyik legmeglepőbb üzlete lenne, ha Andy Carroll a Chelsea-hez kerülne. No, ha minden bizonnyal nem első számú csatárként érkezne az egykoron nagy tehetségnek tartott futballista, viszont látva, mennyit sérült az elmúlt években, nem biztos, hogy Morata tehermentesítésére ő lenne a legjobb választás. A Liverpoolnál jócskán megbukó csatárnak ennek ellenére bőven akadtak jó pillanatai a West Ham Unitednél, gondolhatunk itt a 2015/2016-os szezonban az Arsenalnak lőtt mesterhármasára vagy éppen abban az idényben a Chelsea-t kétszer is megtréfálta a rutinos támadó. Azaz a nagyobb csapatok ellen is bőven képes megvillanni a korábbi angol válogatott futballista. 

Andy Carroll a 2010/2011-es idényben hívta fel magára sokak figyelmét, amikor is a feljutó Newcastle United színeiben 19 bajnoki mérkőzésen 11 gólt jegyzett. Kirobbanó teljesítményének köszönhetően leigazolta őt a Liverpool, ahol azonban jócskán megbukott a nagy reménységnek tartott támadó. Carroll 2012 nyara óta erősíti jelenlegi csapatát, azaz a West Ham Unitedot, a kalapácsosok színeiben 128 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 32 találatig jutott. 

Németh Boldizsár