Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rakitic: “Győzni megyünk a Chelsea-hez!!”

AZ FC Barcelona középpályása, Ivan Rakitic szerint a katalánok már a Stamford Bridge-en előnybe szeretnének kerülni, függetlenül attól, hogy a visszavágót játsszák számukra kedvezőbb helyszínen, a Camp Nouban.

(Kép: marca.com)

“Anélkül kell pályára lépnünk, hogy arra gondolnánk, hogy mi történhet a visszavágón Barcelonába. A legjobb meccsünket kell játszanunk, és megpróbálni győzni, illetve gólt szerezni.” – Kezdte a horvát válogatott középpályás a találkozó előtt.

“Az az elképzelésünk, hogy győzni megyünk a Stamford Bridge-re, és majd utána számolgathatunk.” – Folytatta Rakitic, majd kitért arra is hogy ahogyan a Barcelonánál Lionel Messi a kulcsember, úgy a Chelsea-nél a legnagyobb fenyegetést Eden Hazard nyújtja.

“Anglia egyik legjobb csapatával találkozunk, akik tavaly bajnokságot nyertek egy nagyon erős Premier League-ben. Különleges stadionban kell futballoznunk, de ettől függetlenül nagyon motiváltak vagyunk, és szeretnénk, ha mi tudnánk irányítani a találkozó alakulását. A Chelsea legfontosabb játékosa kétségkívül Hazard, de rajta kívül vannak még olyan futballisták, akiknek a megállításához a legjobb formánkat kell nyújtanunk.” – Tette még hozzá a Barca középpályása, megjegyezve azt is, hogy azzal is tisztában kell lenniük, hogy ez a mérkőzés a Chelsea számára is a szezon egyik legfőbb összecsapása lesz, így maximálisan felkészültnek kell lenniük Londonban.

A Chelsea – Barca találkozót este 20:45-től az M4 Sport ÉLŐ-ben közvetíti!