Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az utolsó pillanatokban győzte le Brazília Argentínát – videóval

A szaúd-arábiai Dzsiddában csapott össze ma este barátságos mérkőzés keretein belül Brazília és Argentína válogatottja. A két dél-amerikai nemzeti csapat mondhatni a legnagyobb sztárjaival állt fel, azonban a mérkőzés maga nem igazán marad emlékezetes.

Az első játékrészben sok-sok izgalmat nem nagyon lehetett látni. A brazilok jóval többet birtokolták a labdát, ugyanakkor ez csupán meddő mezőnyfölény kialakítását eredményezte. Azonban még ennek okán is meglepő volt az, hogy a 45 perc során mindössze egyetlen egy kaput eltaláló lövést jegyezhettünk fel, azt is Neymárék részéről. A szünetre tehát 0:0-ás állással vonulhattak a csapatok.

A fordulást követően egy sokkal harciasabb argentin válogatott jött ki a pályára, mely több helyzetet is kialakított. Ugyanakkor ezek a lehetőségek rendre elkerülték a kaput, így az eredmény sem változott. A szövetségi kapitányok természetesen próbáltak frissíteni a csapatokon, de a csereként pályára lépő játékosok sem tudták az eredményt megváltoztatni. Végül egészen az utolsó pillanatokig kellett várni, hogy megszülessen a mindent eldöntő gól. Neymar szöglete után Miranda tudott fejelni tisztán, az Inter védője pedig nem is hibázott és befejelte a játékszert a kapuba, ezzel eldöntve a mérkőzést.

Brazília – Argentína 1-0 (0-0)
Helyszín: King Abdullah Stadion (Dzsidda, Szaúd-Arábia); Vezette: Felix Brych
Gólszerzők: Miranda ill-
Sárga: Neymar (66.), Miranda (72.) ill. Paredes (18.), Correa (62.), Lo Celso (64.), Saravia (69.), Battaglia (84.)
Kiállítás: – ill. –

Brazília: Alisson – Danilo (Fabinho 53.), Marquinhos, Miranda, Filipe Luis – Arthur, Casemiro, Coutinho – Jesus (Richarlison 65.), Firmino, Neymar; Szövetségi kapitány: Tite

Argentína: Romero – Saravia, Otamendia, Pezzella, Tagliafico (Acuna 81.) – Lo Celso (Salvio 73.), Battaglia, Paredes – Dybala (Martinez 58.), Icardi (Simeone 88.), Correa (Pereyra 67.); Szövetségi kapitány: Lionel Scaloni

Videó hamarosan!

További eredmények:

Japán – Uruguay 4-3 (2-1)
Gólszerzők: Minamino (10., 66.), Osako (36.), Doan (59.) ill. Pereiro (28.), Cavani (57.), Rodriguez (75.)

Dél-Korea – Panama 2-2 (2-1)
Gólszerzők: Park Joo-Ho (6.), Hwang In-Beom (33.) ill. Arroyo (45.), Blackburn (49.)