Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: két kategóriában is reális esély van az éremszerzésre

Négy játékosunk is harcba szállhat a vasárnapi fináléban a marokkói világbajnokságon, miután a csütörtöki játéknapon eldőlt, a szenior és női mezőny melyik 25 játékosa lehet ott a döntő napon, sőt, mind a négyüknek még az éremszerzés is lehetséges. A felnőtt férfi kategória harmadik fordulóját pénteken folytatják.

A szenior és női mezőny harmadszor is teljesítette a Montgomerie pályát a Marrákesben vasárnapig zajló világbajnokságon, ami után a teljes mezőnyből már csak 25-25 játékosnak maradt esélye, hogy a sportág történetében először saját kategóriájának világbajnoka lehessen. Mindkettőnél lesz kinek szorítanunk, a szenioroknál ugyanis Tajtyi Róbert és Biró László hét, Balázsi Csaba nyolc rúgásra van a dobogótól. A hölgyeknél a britek továbbra sem engedték át a dobogós helyeket senkinek, viszont Ujvári Izabella a negyedik helyről, csupán öt rúgásra a bronzéremtől várja a finálét. Dreilinger Andrea a 32. helyen végzett három fordulót követően, ő legjobb esetben a 26. lehet.

SZENIOR RANGLISTA

NŐI RANGLISTA

A felnőtt férfiak gigamezőnyében a vb címért már csak a legjobb 220 játékos volt harcban csütörtöktől, de egyelőre kérdéses, hogy ki lehet a világbajnok és egyáltalán melyik az a száz versenyző, akik vasárnap a döntőben részt vehetnek. A mezőny egy jelentős része ugyanis nem tudta befejezni a versenynapot, rájuk sötétedett. Ők a szerdai félbemaradt csapatverseny negyeddöntőinek reggeli folytatása után péntek délután fejezik be a hátralévő szakaszokat.

FELNŐTT FÉRFI RÉSZEREDMÉNY