Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Mourinho megint kritizálta Kloppot!

A portugál tréner a Barcelona – Liverpool BL-elődöntőt követően megtalálta német kollégáját, mégpedig a következők miatt.

(Kép: marca.com)

Mourinho sajátos stílusában elmondta, irigyli Jürgen Kloppot. Mindennek egyszerű oka van: mégpedig az, hogy a portugál szerint Klopp még akkor is megkapja a bizalmat, ha nem nyer semmit.

“Én is egy olyan klubnál szeretnék dolgozni, olyan feltételekkel, mint ő. Jürgen 3 és fél éve dolgozhat a klubnál úgy, hogy még nem nyert semmit. A bizalom mégis töretlen az irányába, és továbbra is minden támogatást megkap.” – Idézi azt a Mourinhot a BeIN Sports, aki már nem először foglalkozik Jürgen Klopp liverpooli munkásságával.

“Nézzük csak meg a Liverpool Barcelona elleni kezdőcsapatát? Hány játékos volt a klubnál Klopp érkezése előtt?” – Tette fel a költői kérdést Mourinho, aki a választ természetesen már nem várta meg.

“Talán idén sikerül neki. Most áll a legközelebb ahhoz, hogy nyerjen valamit.” – Így a továbbra is állást kereső 56 esztendős szakember, aki talán elfelejtette, hogy a Liverpool tavaly Bajnokok Ligája döntőt játszhatott, igaz ugyan, ott alulmaradt a Real Madriddal szemben.