Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbíthat a Manchester United középpályása! – sajtóhír

Scott McTominay és Nemanja Matic után újabb középpályásával hosszabbítana szerződést a Manchester United. Ezúttal Paul Pogba jövőre lejáró kontraktusát toldanák meg.

Paul Pogba 2016 nyarán tért vissza a Manchester Unitedhez a Juventus együttesétől, 105 millió euró ellenében. A francia középpályás az elmúlt 4 évben nyújtott teljesítménye miatt a “Vörös Ördögök” legmegosztóbb játékosa volt. Többször is lehetett hallani arról, hogy távozik a csapattól, legtöbbször a Real Madrid és a Juventus neve vetődött fel vele kapcsolatban.

A legfrissebb sajtóhírek szerint azonban a világbajnok játékos hajlandó lenne meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését. Ezzel kapcsolatban a klub menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer is megszólalt:

Nem kommentálhatok olyan dolgokat, amelyben a klub és a játékosok érintettek, de az tény, hogy a legjobbjainkat szeretnénk megtartani. A jövő csapatát szeretnénk építeni. McTominay és Matic is nemrég hosszabbított velünk. Ugyanazon a poszton játszanak, de karrierjük más-más szakaszában járnak. Egyikük még pályafutása elején van, míg a másikuk rendkívül tapasztalt. Mindegyikre szüksége van egy jó csapatnak, ahogy a kettő közötti csoportra is. Pogba ebbe a “középső” csoportba tartozik. Egyre jobban érzi magát a sérülése után és élvezi amit csinál. Meglátjuk mire megyünk, remélhetőleg sikerül valamit összehoznunk.

Pogba a United mezében eddig 155 alkalommal lépett pályára és ezeken a találkozón 31 gólt szerzett, valamint 33 gólpasszt osztott ki. Ebben a szezonban sokáig hátráltatták sérülések, ennek okán mindössze 13 találkozón jutott szóhoz, amelyeken 4 előkészítést vállalt magára. A francia futballista piaci érétkét 80 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.