Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: eldőlt, ki irányítja a Milant a következő szezonban – hivatalos

Az olasz élvonalbeli bajnokságban szereplő AC Milan kedden este a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2022 nyaráig meghosszabbította Stefano Pioli vezetőedző szerződését.

Az 54 esztendős mester irányítása alatt a milánói csapat nagyszerű formát mutat a közelmúltban: ugyan az Olasz Kupa fináléjába nem sikerült bejutniuk, de a Serie A meccsein a Rossoneri a visszatérés óta nem talált legyőzőre. A Milan az utóbbi hetekben többek között a Juventus, a Lazio és a Roma ellen is begyűjtötte a három pontot.

Pioli tavaly októberben lett a hétszeres Bajnokok Ligája-győztes alakulat trénere. A Milan legutóbb a Sassuolo otthonában aratott sikert, amivel ráadásul eldőlt, hogy a klub indulhat az Európa-liga 2020–2021-es kiírásában – igaz, egyelőre csak a selejtezős hely van bebiztosítva.

A hivatalos közleményt megelőzően a sportsajtó már szinte biztosra vette, hogy a Rossoneri korábban kiszemelt célpontja, Ralf Rangnick nem vállal munkát az egyesületnél, még sportigazgatóként sem – ezt nem sokkal később a német szakember ügynöke, Marc Kosicke is megerősítette.