Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérésre készül az olaszok támadója – sajtóhír

Megbízható olasz források szerint a hosszú ideje különböző földrészeken kalandozó rutinos olasz támadó már a Serie A-s visszatéréséről egyeztet az egyik klubbal…

 

Többek közt Alfredo Pedullá is megerősítette, hogy a jelenleg Szaúd-Arábiában futballozó Sebastian Giovinco tárgyalásokban álló az olasz bajnokságban (Serie A) elmúlt szezonjában a bennmaradását az utolsó fordulóban bebiztosító Genoa együttesével.

A 33 éves támadó egészen 2015-ig nevelőcsapatát a Juventust erősítette, menet közben egyébként kölcsönben megfordult az iránta mostanság szintén érdeklődő Parma soraiban, majd 2015-ben távozott az MLS-ben szereplő Toronto FC gárdájához. Az “Atomhangya” négy szezon alatt 68 gólt szórt a tengerentúli profi ligában, majd immár a második szezonját tölti a szaúdi Al-Hilal alkalmazásában, ahol azonban a hírek szerint nem érzi tökéletesen magát, és egyre több forrás szerint visszavágyik hazájába.

Giovinco fénykorában 23-szor húzhatta magára a címeres mezt, azonban az MLS-be igazolása óta egyszer sem hívták meg őt a válogatottba, ami jó ideig megosztotta az olasz közvéleményt. Sokak szerint azért is szeretne visszatérni hazájába, hogy újra számításba vehessék a nemzeti csapatnál.