Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Wolfsburg támadójával erősítene a Tottenham! – sajtóhír

Egybehangzó német sajtóértesülések szerint a Tottenham legújabb célpontja a Wolfsburg támadója, Wout Weghorst. A csatár a hírek alapján mozdítható is lenne, ám legalább 35 millió euró ellenében.

Wout Weghorst kiváló formában futballozik ebben a szezonban a Wolfsburg színeiben. A holland támadó remek teljesítménye nem kerülte el a topklubok figyelmét. A Bild értesülései szerint a csatárt a Tottenham szemelte ki magának, mivel José Mourinho szeretne mélyíteni variációs lehetőségein támadófronton a tél folyamán. A német szaklap beszámolói alapján a Wolfsburg hajlandó is lenne megválni a 28 esztendős csatártól abban az esetben, ha legalább 35 millió eurót fizetnek érte.

Weghorst 2018 nyarán került a Wolfsburg kötelékébe 10,5 millió euróért. Azóta a “Farkasok” mezében összesen 97 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 51 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban 18 találkozón 13 találat és 1 assziszt a mérlege. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.