Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin karmestert szemelt ki a Liverpool – sajtóhír

Angol és olasz sajtóinformációk szerint a 2019-es Bajnokok Ligája-győztes és 2020-as angol bajnok együttese is bejelentkezett az Udinese igencsak kapós irányítójáért…

A Corriere dello Sport aktuális jelentése értelmében a Liverpool együttese komolyan fontolóra vette az Udinese argentin irányítója, Rodrigo De Paul nyári leigazolását, akiért a klub vezetőségének meghatározása értelmében legalább 40 millió eurót kell majd letenni az asztalra.

A 26 esztendős argentin zsugás négy évvel ezelőtt mindössze 3 millió euróért került a Friuli csapathoz a spanyol Valenciától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 158 találkozó alatt 28 gólt szerzett a Bianconeri szerelésében. De Paul a klubcsapatában mutatott megbízható játéka révén 2018-ban az argentin válogatottban is debütálhatott, és azóta már 21 alkalommal viselhette az Albiceleste szerelését.

A közelmúltban a teljesség igénye nélkül már a Juventus, az Inter és a Leeds United is érdeklődést mutatott De Paul megszerzése iránt, aki azonban egyelőre hűséget fogadott csapatának, és a közelmúltban kijelentette, hogy az idény végéig biztosan nem fogja elhagyni jelenlegi állomáshelyét.