Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzősors: Szoboszlait követheti volt edzője a Bundesligába! – Sajtóhír

Németországi lapértesülések szerint a Borussia Mönchengladbach együtteséhez vezethet a Red Bull Salzburg trénerének, Jesse Marsch-nak az útja.

Mint arról már mi is beszámoltunk, a mönchengladbach-i kispad a nyártól megüresedik, miután a jelenleg a csapatot irányító Marco Rose a nyártól a Borussia Dortmund irányítását veszi át.

A német sportsajtó szerint a legfőbb jelölt Jesse Marsch, akinek 2022 nyaráig szól jelenlegi szerződése a Red Bull Salzburgnál.

A hírek szerint ahogyan a BVB kivásárolta Rose-t szerződéséből (állítólag 5 millió euróért – a szerk.), úgy a Mönchengladbach is kész lehet komolyabb összeget áldozni a 47 esztendős amerikai tréner szerződtetésére.

A Borussia sportigazgatója Max Eberl hétfői nyilatkozatában kijelentette ugyan, hogy most csak is arra koncentrálnak, hogy eredményesen zárják a szezont, ugyanakkor a színfalak mögött már egészen biztos, hogy zajlanak az egyeztetések.

A német lapok egyébként még Florian Kohfeldt (Werder Bremen) vagy Adi Hütter (Eintracht Frankfurt) nevét is szóba hozták a Mönchengladbach kispadjával.