Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman optimistán várja a PSG elleni BL-csatát!

A katalánok trénere mint azt hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, bízik csapatában, így abban is, hogy egy nagyon erős Paris Saint-Germain ellen is képesek lesznek majd jól futballozni.

“Izgatottan várjuk az ilyen típusú találkozókat, hiszen most is egy nagyon erős ellenféllel találkozunk majd. Hiszek a csapatomban, hiszek a játékosaimban. A formánk nagyon sokat javult az elmúlt hónapokban, és ez már meglátszik az eredményeinken is. A játékosaim is jobban formában vannak, mint a szezon korábbi részében. Magabiztosan, önbizalommal telve várjuk a meccset!” – Idézi a Barca hivatalos honlapja a holland mestert, aki elég egyértelműen fogalmazta meg csapat céljait a kedd esti találkozón.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a párharcnak lesz egy visszavágója! Gólt kell szereznünk, míg a másik oldalról nézve, nagyon sokat jelentene, ha érintetlen maradna a hálónk!” – Folytatta Koeman, aki mint elmondta, együtt tud érezni Mauricio Pochettino-val a sérüléseket illetően.

“Minden csapat számára meghatározó, ha bevethető minden futballista. Di Maria vagy Neymar személyében kulcsjátékosaik hiányoznak majd, de nálunk sem teljes a keret. Fogalmazzunk úgy, hogy mindkét csapatnak fontos hiányzói vannak!” – Így Koeman, aki megerősítette, hogy Ronald Araujo biztosan kihagyja majd a találkozót, Gerard Piqué viszont már edzhetett, így az ő esetében az utolsó pillanatban dől el, hogy nevezik-e a keretbe.

“Bármi is lesz az eredmény, két nagyszerű meccset várok!” – Jegyezte még meg Ronald Koeman.

 

Az FC Barcelona – Paris Saint-Germain találkozót a Spíler 2 21:00-tól élőben közvetíti!