Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megvásárolná a Schalke védőjét a Liverpool! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool gárdája érvényesíteni fogja vásárlási opcióját és megveszi a Schalke védőjét, Ozan Kabakot.

A 90min legfrissebb beszámolója alapján Jürgen Kloppot meggyőzte Ozan Kabak teljesítménye és a német menedzser azt szeretné, hogy a klub érvényesítse a török védő kölcsönszerződésében szereplő vásárlási opciót. A 21 esztendős hátvédet a télen vette kölcsön a Liverpool. Erre azért volt szükség, mert a teljes idényre kidőlt Klopp 3 meghatározó védője, Virgil van Dijk, Joe Gomez és Joel Matip. A “Vörösök” 1,5 millió fontért vették kölcsön Kabakot a Schalkétól, akinek a szerződésben szerepel egy vásárlási opció, amely további 18 millió font ellenében érvényesíthető. A török futballista a Leicester City elleni mérkőzésen mutatkozott be a Liverpoolban február közepén, és azóta meccsről-meccsre jobb teljesítményt nyújt Jürgen Klopp szerint.

Kabak összességében eddig 9 mérkőzésen lépett pályára a Liverpool színeiben, amelyeken 795 percen keresztül bizonyíthatta tudását. Piaci értékét 22,5 millió fontra becsüli a mértékadó transfermarkt.