Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A BVB ászára vágyik a City – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint a Manchester City vezetősége továbbra is töretlenül bízik benne, hogy mielőbb sikerülhet leigazolni a Borussia Dortmund legnagyobb csillagát…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A Daily Star beszámolói értelmében a Manchester City együttese minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy jövő nyáron megszerezze a Borussia Dortmund norvég gólgépét, Erling Haalandot, aki iránt állítólag a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is komolyan érdeklődik.

Az elmúlt BL-szezon legjobb csatárának választott Haaland másfél évvel ezelőtt, a 2020-as januári átigazolási időszakot megelőzően, mindössze 20 millió euró ellenében szerződött a Red Bull Salzburgtól a Dortmundhoz. A 21 éves norvég csatár minden sorozatot figyelembe véve 66 meccsen 66-szor volt eredményes a csapat színeiben, az elmúlt kiírásban 41 találkozón 41 találat volt a mérlege.

Haaland a Bundesliga 2020-2021-es idényét 27 góllal fejezte be, míg az új idényben öt forduló alatt már hét gólt szerzett, jelenleg azonban sérülése miatt harcképtelen.