Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Laporta meg akarja akadályozni, hogy Haaland a Real Madridba igazoljon – sajtóhír

Az már egyre biztosabb, hogy hosszú várakozás után Kylian Mbappé 2022-ben már a Real Madrid játékosa lesz, de egyre több hír jelenik meg arról is, hogy a francia mellé Erling Haalandot is meg akarják szerezni a királyiak, ezt azonban a Barcelona elnöke, Joan Laporta mindenképpen meg akarja akadályozni.

(Photo by Berengui/DeFodi Images via Getty Images)

Kylian Mbappé érkezése szinte már biztos a Real Madridnál, de az is lehetséges, hogy ha nem is jövő nyáron, de hamarosan Erling Haaland is a spanyol fővárosban futballozhat. Ezt szeretné minden áron megakadályozni a Barcelona elnöke, Joan Laporta a spanyol Marca szerint.

A katalán gárda elnöke természetesen inkább azt szeretné, hogy a norvég támadó a Barcelonban folytassa, amivel jócskán feljavítaná csapata jelenlegi gyengélkedő támadósorát. Ennek érdekében a spanyol lap szerint néhány nappal ezelőtt találkozott is a 21 éves játékos ügynökével, Mino Raiolával.

Laporta minden meg fog tenni annak érdekében, hogy Haaland náluk folytassa a pályafutását, de azt mindenképpen meg kell említeni, hogy bár a klub elnöke elég sok mindent szeretne, erre korlátozottak a lehetőségei a Barcelona nehéz pénzügyi helyzete miatt, és első körben a januári átigazolási időszakkal kell foglalkoznia, különösen Ferran Torres érkézesével. 

Laporta korábban már nyilatkozta azt, hogy nem szeretné, hogy Haaland a Real Madridba igazoljon, különösen Kylian Mbappéval együtt, és ezért mindent meg is fog tenni.