Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pellegrini: Ez a Barca már nem a régi!

Bár most még nagyon messzinek tűnik február közepe, a tegnapi Bajnokok Ligája sorsolás miatt még sokan rágódnak a pikánsabbnál pikánsabb párosítások elemzésén, esélylatolgatásán.

www.fcbarcelona.com

A BL nyolcaddöntők tegnapi sorsolásán több érdekes párharc is kialakult, és az Arsenal – Bayern München csatán kívül, talán a legérdekesebbnek tűnik, az angol Manchester City, és a spanyol bajnok FC Barcelona jövőbeni küzdelme.

Napközben már megmutattuk, hogy a húzást élőben követő City játékosok miként reagáltak a hírre, miszerint a legendás Luís Figo, a katalán sztárgárdát sorsolta az útjukba. Látszólag nem ijedtek meg a kékmezes játékosok, bár alighanem jobban örültek volna, egy viszonylag gyengébb ellenfélnek. Ám mivel a Citynél a végső cél a győzelem, így tisztában vannak vele, hogy előbb, vagy utóbb a legjobbakkal is meg kell méretniük. Tudja ezt a csapat chilei menedzsere, a Barcát jól ismerő Manuel Pellegrini is, aki korábbi klubjaival (Villareal, Real Madrid, Málaga) már sok borsot tört, a „Blaugranas” orra alá.

„Azt hiszem, hogy a Barcelona aggódik, hogy velünk kell mérkőznie. ŐK már nem ugyanaz a csapat, amely két évvel ezelőtt voltak.” – mondta magabiztosan, a City szakvezetője.

Balogh József