Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FTC: Megvan az új stadion üzemeltetője

A Ferencváros ma délben rendezett sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft. üzemelteti majd a csapat új stadionját, a megállapodás 10 évre szól.

Forrás: sport.hir24.hu

Szekeres Tamás ügyvezető igazgató elégedetten nyilatkozott az ulloi 129.hu-nak: ’’A Lagardere-csoport éves szinten 7 milliárd eurós bevétellel rendelkezik, a LUSS-csoport ezen belül található, a magyarországi leányvállalat pedig a LUSS Kft. Lesz egy német ügyvezető partnerem is a cég vezetésében. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy felkértek a feladatra és hogy a partnerek is elfogadtak.” Kubatov Gábor, az FTC elnöke szintén nyilatkozott: ’’Európa egyik legnagyobb médiakonszernjével kötöttünk szerződést, Kelet-Európában talán elsőként, hogy a stadionunkat minél jobban kihasználhassuk. A cég segítséget nyújt a jegyértékesítésben, szponzorkeresésben, médiafelületek értékesítésében.”

A LUSS-csoport referenciái között az alábbi csapatok stadionja találhatók: Borussia Dortmund, Hamburger SV, Juventus, Sampdoria, a Paris Saint-Germain, Monaco.

Pék Márk