Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Hoffenheim kapitánya

A német pontvadászat középmezőnyében található csapat védelmének oszlopa új szerződést írt alá – jelentette be hivatalos oldalán a Hoffenheim. 

achtzehn99.de

Andreas Beck a TSG 1889 Hoffenheim együttesét már hosszú évek óta erősíti, nem véletlen, hogy Sejad Salihoviccal közösen csapatkapány. A szőke jobbhátvéd az előző évekhez hasonlóan idén is meghatározó tagja a Hoffénak, ezt mutatja az is, hogy tárgyalóasztal mögé ültek vele.

“A Hoffenheim minden időben az első lehetőség számomra. Rengeteg dolgot megéltem és tanultam itt – a csapat mostanra már a szívemhez nőtt. Boldog vagyok, hogy a jövőmmel kapcsolatos téma elintéződött és egy következő lépést tehetek így előre.” – nyilatkozott Beck.

A 27 esztendős német 2008-ban szerződött az akkor az első osztályba feljutó Hoffenheimhoz, ahol azóta 180 Bundesliga találkozón képviselte a csapatot. A VfB Stuttgart által kinevelt futballista 9 alkalommal a német címeres triokóban is játszhatott már.

Beck szerződése lejárt volna eredetileg a szezon végén, így több német klubbal is összeboronálták, frissen szignál kontraktusa 2017 nyaráig érvényes.

Galeß