Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtező: Először az új arénában – előzetes

Folytatja megkezdett szereplését a Bajnokok Ligájában a magyar bajnok DVSC-Teva, mely először lép pályára tétmérkőzésen az új Nagyerdei Stadionban. Kondás Elemér bizakodó, ám sokkal többet vár csapatától, mint az odavágón, míg a vendégek vezetőedzőjének elmondása szerint a két csapat közül rajtuk kisebb a nyomás, szinte nulla.

BL-selejtező, 2, forduló, visszavágó
DVSC-Teva – Cliftonville 20:30 (m1)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, Vezeti: Glodjovics (szerb)

Az első mérkőzésen Belfastban gól nélküli döntetlent játszott a két együttes, mindkét félnek megvoltak a gólszerzési lehetőségei, ám a hálók érintetlenek maradtak. Rossz hír a magyar bajnok számára, hogy Kulcsár Tamás játékára biztosan nem számíthat Kondás Elemér. Van azonban jó hír is, visszatérhet a csapatkapitánya Szakály Péter, aki sérülés miatt hagyta ki az odavágót. Emellett Vadnaira is számíthat a mester, aki letöltötte eltiltását. Az ellenfél várhatóan keddi kezdőcsapatával lép majd pályára, igen defenzív felfogásban, veszélyes kontrákra alapozva.

Nem szabad elfeledni, hogy a Lokinak nincsen idegenben lőtt gólja, amennyiben pedig a Cliftonville betalálna az esti mérkőzésen abban az esetben a döntetlen már számokra lenne kedvező. Nincs más lehetőség, Kondás Elemér tanítványainak a győzelemért kell ma pályára lépni, hogy a lefújást követően a harmadik körös ellenfélre lehessen koncentrálni.

Fontos és a klub tudatta honlapján, hogy a találkozóra a helyszínen és online is lehet jegyeket rendelni, egészen a mérkőzés kezdetéig folyik majd a jegyárusítás baráti 1000 és 3000 forint közötti áron.

Tisza Tibor DVSC hivatalos honlapján beszélt a párharcról – “A belfasti összecsapás kicsit speciális mérkőzés volt. A második tétmeccsünk volt ebben a felkészülési sorozatban, műfüvön játszottunk, ami nem igazán feküdt a csapatnak. Ettől függetlenül nyerhettünk volna, mert megvoltak a helyzeteink, amelyből ha legalább kettőt berúgunk, nem érne minket kritika. Most itthon kell bizonyítanunk. Nehéz mérkőzés lesz ez is, de hazai pályán játszunk, remélhetőleg sok szurkoló előtt, és bízom benne, meg tudjuk mutatni, hogy jobb csapat vagyunk. Nagyon jó érzés lesz BL-meccset játszani az új stadionban, és remélem, hamarosan erről az arénáról is úgy beszélhetünk, hogy egy igazi katlan.”

Arrow