Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kikapott a Real, a balhé sem maradt el – videóval

Második Bajnokok Kupáján mérkőzésén sem tudott nyerni a Real Madrid, ezáltal, illetve a Manchester United pontszerzésével pedig biztossá vált, hogy a királyiak nem védik meg címüket, ugyanis esélyeik ezzel elszálltak. A mérkőzés parázs jelenetsorral kezdődött, míg a másik pályán büntetők döntöttek a manchesteri vörösök javára.

Kép Forrása: corrieredellosport.it

Manchester United – Internazionale 0-0 – büntetőkkel 5-3

Gól nélküli kétszer negyvenöt percet produkált egymás ellen a Manchester United és az Inter együttese, ám a párharcot így befejezni nem lehet, döntetlen a torna kiírásában nincsen, így következhettek a büntetők, melyben Van Gaal tanítványai bizonyultak jobbnak, a láb nem rezgett meg senkinél, ellenben olasz részről Andreolli negyedik rúgóként rontott, ez pedig a csapat győzelmébe került. A Real Madrid ellen bejött a büntetőzés, most azonban nem, ám így is van három pontja az Internek, ugyanis a szabályok szerint döntetlen esetén büntetőpárbaj van, a vesztes egy, míg a győztes két pontot tehet zsebre.

Real Madrid – AS Roma 0-1 (0-0)
G: – ill. Totti (58.)

Parázs képsorokkal és balhéval kezdődött a találkozó (KATT), ugyanis Keita az FC Barcelona korábbi játékosa a kézfogásoknál kihagyta Pepét a sorból, ezt pedig a Real Madrid játékosa számon is kérték, így a felek parázs hangulat közepette csaphattak bele a mérkőzésbe. A három pont sorsáról egyetlen találat döntött, ezt Totti szerezte az 58. percben egy remekbe szabott támadás végén. Ez az eredmény pedig azt is jelenti, hogy a királyiak biztosan nem döntőznek majd, ugyanis a Van Gaal vezette United behozhatatlan előnyre tett szert velük szemben.

A-csoport
1. Manchester United 5 pont (3-2)
2. AS Roma 3 pont (3-3)
3. Internazionale 3 pont (1-1)
4. Real Madrid 1 pont (1-2)

Július 26 Manchester United – AS Roma 3-2
Július 26 Real Madrid – Internazionale 1-1 – büntetőkkel 2-3
Július 29 Manchester United – Internazionale 0-0 – büntetőkkel 5-3
Július 29 Real Madrid – AS Roma 0-1
Augusztus 2. Internazionale – AS Roma
Augusztus 2. Manchester United – Real Madrid

B-csoport
1. Manchester City 3 pont (5-1)
2. Olympiakos 3 pont (3-1)
3. Liverpool 3 pont (1-0)
4. AC Milan 0 pont (1-8)

Július 24. Olympiacos – AC Milan 3-0
Július 27. AC Milan – Manchester City 1-5
Július 27. Liverpool – Olympiacos 1-0
Július 31. Manchester City – Liverpool
Augusztus 2. Olympiacos – Manchester City
Augusztus 2. AC Milan – Liverpool

A torna góllövőlistája:
2 gólos: Rooney (Manchester United), Jovetic (Manchester City), Totti (AS Roma)
1 gólos: Sinclair (Manchester City), Navas (Manchester City), Iheanachi (Manchester City), Muntari (AS Milan), Sterling (Liverpool), Bale (Eral Madrid), Icardi (Internazionale) Pjanic (AS Roma), Mata (Manchester United), Dominguez (Olympiacos), Papazoglu (Olympiacos), Bouchalakis (Olympiacos)

Arrow