Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megeggyezett a Serie A legjobb védőjével a Bayern

Az elmúlt napoban dobálózott a nemzetközi sajtó a nevekkel, de most úgy néz ki, megtalálta végleg Javi Martínez helyettesét a német rekordbajnok.

beinsports.tv

Először Mehdi Benatia neve merült fel az FC Bayern Münchennél, amint diagnisztizálták Martínez súlyos sérülését, azán az ‘AS’ azt írta, hogy Diego Godín érkezik. Az Atlético Madrid uruguayi játékosát azonban nem akarja elengedi Diego Simeone edző, róla a jelek szerint lemondott a Bayern München.

A legújabb hírekkel a francia ‘L’Équipe’ szolgált, a lap szerint ugyanis megeggyezett egymással Benatia és a Bayern. A 27 éves marokkói válogatott védő ügynöke, Moussa Sissokko hétfőn München városában tárgyalt a lap szerint.

Az átigazolási díj kapcsán még húzódhatnak a tárgyalások. A Bayern az ‘L’Équipe’ szerint 30 millió eurót kínál Benatia játékjogáért, az AS Roma azonban 35 millió eurót akar 5 millió eurós bónusszal. Az olasz bajnokság legjobb védőjének tartott Benatia így most már kijelenthető, hogy közel áll ahhoz, hogy a Bayern játékosának mondhassa magát.

A Roma már keresi is az utódot. A ‘Daily Mail’ információi szerint a Manchester City 21 éves szerb védője érkezhet, aki felől még a Juventus is érdeklődők. Matija Nastasic a rekord összegért érkezett Mangala miatt elhagyhatja manchestert.

Galeß