Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia válogatott: Arsenalos helyett Barca-sztár a keretben!

Tegnap kora este, a Premier League 3. fordulójának zárómeccsén sajnálatos sérülést szenvedett az Arsenal védelmének alappillére, Laurent Koscielny. A válogatott találkozók feszített tempója miatt a francia válogatott kapitányának, Didier Deschamps-nak máris új embert kellett találnia, a középső bekk helyére.

www.facebook.com/Arsenal

A lengyel származású Koscielny tegnap alig félórát tudott a pályán tölteni, a Leicester ellen végül döntetlenező Arsenalban, ugyanis a hazai Jeffrey Schluppnak köszönhetően komoly fejsérülést szenvedett. És míg tegnap a 28 éves játékost a fiatal Calum Chambers helyettesítette, addig a francia válogatottban nem más fogja tolni „Kost”, mint az FC Barcelona egyik idei igazolása, Jeremy Mathieu.

Az a Mathieu, aki a sok kritika ellenére is reményét fejezte ki a napokban, hogy talán hamarosan válogatott behívót kap, amire a Barca színeiben szerinte kiváló is az esélye. Nos, valóban. Deschamps ugyanis tényleg a tapasztalt védőt nevezte be Koscielny helyére, a spanyolok, és szerbek ellen készülő gall keretbe.

Balogh József