Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Varane marad, és reménykedik

A francia válogatott középsővédője, Taphael Varane a napokban hosszabbított szerződést a Real Madriddal, amelynél már alig 20 évesen hírnévre tett szert. Jelen állás szerint a fiatal bekk 2020-ig maradhat a „Királyiaknál”, ha mindkét fél így gondolj a későbbiekben is.

www.goal.com

A még mindig csak 21 esztendős Varane kedden írta alá az új megállapodását a Real Madriddal, és még legalább hat idényen át szolgálhatja a Bajnokok Ligája címvédőjét. Sőt, a francia játékos máris kifejezte reményeit, hogy még több trófeát nyerhet a klubbal, a Bérnabeuban tartózkodása alatt:

„Megpróbáljuk megnyerni a Bajnokok Ligáját újra, akárcsak a többi címet. Van egy fantasztikus csapatunk, és azt hiszem, hogy sikeresek lehetünk. Egy csomó élvezetes tapasztalattal gazdagodtam a jó, és rossz időkben egyaránt, és ez büszkeséggel tölt el. Azt hiszem, hogy még több jó vár rám a jövőben, és boldog leszek itt. Mert nagyon az vagyok, hogy itt maradhatok. Úgy gondoltam, hogy szeretném folytatni a klubnál, hogy megbízhatóan tegyem a dolgom. Jól érzem magam, és mindenki nagyon támogat engem. Ez a szerződés megmutatja a klub bizalmát, az irányomba. És én et a bizalmat növelni akarom. Sok minden van bennem, és azért jöttem ide 18 évesen, mert szeretném ezt a klubot erősebbé tenni. Érettebb vagyok már, és sokat tanultam.” – ünnepelte Varane, a szerződéshosszabbítást.

Raphael Varane 2011-ben érkezett a Real Madridhoz, és még José Mourinho irányítása alatt mutatkozott be a kezdőcsapatban, ám az elmúlt szezonban sérülések hátráltatták fejlődését.

Balogh József