Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Gázolt az Atletico, megégett a Juve – videóval

Az A csoportban féltávnál az Atletico és az Olimpiakosz áll a továbbjutásra, most mindketten nyerni tudtak.

Forrás: facebook.com

Atletico Madrid – Malmö: 5-0 (0-0)
G: Koke (48.), Mandzukic (61.), Griezmann (63.), Godín (87.), Cerci (90+2.)
Atletico: Moya, Juanfran – Godín – Miranda – Siqueira, Suarez – Koke, Griezmann (Rodriguez 72.)  – Turan (Garcia 68.) – Saul, Mandzukic (Cerci 77.)
Malmö: Olsen, Tinnerholm – Helander – Halsti – Johansson – Ricardinho (Konate 90+1.), Eriksson (Thern 87.) – Adu – Forsberg (Kroon 66.), Rosenberg – Thelin
Sárga: Godín (45+2.) ill. Johansson (68.), Rosenberg (72.)
Kiállítva: – ill. –

A vendégek a 3. percben Thelin révén veszélyeztettek, de Moya lenyelte a lövést valósággal. A 7. percben aztán egy gólt szerzett az Atletico, Saul találatát azonban les címén érvénytelenítették – helyesen. A spanyolok jöttek előre, viszont nem igazán tudtak mit kezdeni a svédek szervezett védekezésével. A 37. percben ennek ellenére simán megszerezhették volna a vezetést, Griezmann lépett ki egy az egyben, a lövése a felső kapufa alsó részéről levágódott, Mandzukic érkezett a kipattanóra, Olsen viszont visszaért, és hárítani tudott. A félidő hosszabbításában aztán adódott egy helyzet a Malmö előtt is, Eriksson tornáztatta meg Moyát egy távoli szabadrúgással.
Az első félidőben tehát nem találta meg az Atletico a vendégek gyenge pontját, most viszont sikerült. Mindössze 3 perc telt el az újrakezdés után, amikor az Atletico sok rövid passzal hozta helyzetbe Kokét a tizenhatoson belül, a spanyol középpályás pedig nem hibázott. 4 perccel később nagyon hasonló volt a szituáció, újabb gyönyörű támadás végén Turan lőhetett, Olsen ekkor azonban leért a lövésre. A 61. percben nyugodhattak meg a hazaiak szimpatizánsai, Koke beadását Mandzukic váltotta gólra. 2 perccel később újabb találatnak örülhetett a Vicente Calderon közönsége, Griezmann húzott befelé, lövésébe Olsen beleért, a labda azonban így is a gólvonalon túl landolt. Az Atletico belenyugodott a vezetésbe, a 87. percben ennek ellenére szerezhettek volna még egy gólt, Suarez lövését védte bravúrral Olsen. Ami késik, nem múlik, tartja a mondás, és a szögletből meg is született a 4. hazai gól, Godín fejelt a kapuba. A hosszabbításban aztán Cerci berámolt még egyet, első lövése még lejött a kapufáról, a kipattanót azonban már nem hibázta el, és ezzel beállította az 5-0-s végeredményt.
Az Atletico megszenvedett az első félidőben a szívós svédekkel, a második játékrészben már viszont kijött a nagyobb játéktudás.


Atletico Madrid vs Malmö (5-0) Full Highlights… by rubin7190

Olimpiakosz – Juventus: 1-0 (1-0)
G: Kasami (35.)
Olimpiakosz: Roberto, Elabdellaoui – Botía – Abidal – Masuaku, Milivojevic – Maniatisz – Kasami (Jannulisz 90+1.) – Ndinga, Mitroglu (Afellay 69.) – Dominguez (Fuster 85.)
Juventus: Buffon, Ogbonna (Perreyra 77.) – Bonucci – Chiellini, Lichtsteiner – Vidal – Pirlo (Marchisio 57.) – Pogba (Giovinco 87.) – Asamoah, Morata – Tévez
Sárga: Botía (44.), Masuaku (56.)  ill. Lichtsteiner (37.), Pogba (59.), Marchisio (65.)
Kiállítva: – ill –

Az első helyzetet a 7. percben jegyezhettük fel, Dominguez felső sarok felé száguldó labdáját Buffon óriási bravúrral kitornázta. 5 perccel később már Tévez átkozhatta a balszerencséjét, lövését a gólvonalról vágta ki Kasami. A 19. percben Tévez már a kapuba talált, de lesről, így teljesen jogosan nem adták meg a találatot. A 27. percben megint a hazaiak jöttek előre, Masuaku beadását követően Dominguez tüzelt, lövése az oldalhálóban landolt. 8 perccel később aztán megszerezte a vezetést a görög bajnok, Pirlo labdavesztését követően Dominguez hozta fel a játékszert, Mitrogluhoz passzolt, aki Kasamit játszotta meg, a svájci pedig a tizenhatos előteréből a kapuba lőtt. A félidő utolsó percében Pirlo szabadrúgása süvített el a keresztléc felett nem sokkal.
A második játékrészt megpróbálta megnyomni a Juve, viszont egy kontra végén az Olimpiakosz került helyzetbe, Milivojevic lőtt távolról, de nem talált kaput. Egy órát követően megint a hazaiak kerültek helyzetbe, Dominguez készített vissza Kasaminak, aki centikkel a kapufa mellé lőtt. 5 perccel később Morata tesztelte Robertot, a kapus azonban résen volt, és hárított. Negyed órával a vége előtt kész tüzijáték alakult ki a görög kapu előtt. Pogba bombázott jó 30 méterről, ezt Roberto kiütötte, Tévez azonban ismételhetett, Roberto viszont bele tudta dobni magát ebbe a lövésbe is. A 80. percben nagyon közel álltak a Zebrák az egyenlítéshez, Morata életerős lövését elképesztő bravúrral a keresztlécre tolta a hazaiak kapusa.
Több helyzet már nem volt a meccsen, így a Juve kénytelen volt vereséggel távozni. Ez a csoport egyre kiélezettebb, és ismételten bebizonyosodott, hogy bárki megverhet bárkit.


Olympiacos vs Juventus (1-0) Full Highlights 22… by rubin7190