okt 13, 12 nap ago

EB 2016: Begyógyszerezve játszott a Barca sztárja!

Az FC Barcelona sztárvédője, Gerard Piqué elárulta, hogy mi mindenre képes azért, hogy harcolhasson a spanyol válogatott renoméjának visszaállításáért.

www.goal.com

A 27 esztendős Piqué még a Barca színeiben szenvedett korábban kellemetlen csípősérülést, ami a mai napig megkeseríti nem csak játékát, de még az életét is.

Ám a sokat kritizált bekk fájdalmai ellenére bebizonyította, hogy számára a spanyol válogatott is nagyon fontos. Igaz, a múlt heti, szlovákiai betli nem igazolta Piqué lelkesedését.

Bár a tegnap esti, Luxemburggal szembeni négygólos győzelem már jelentős szépségtapasz volt, a Del Bosque csapat számára. És, ha már a spanyol szövetségi kapitánynál járunk: Piqué őt is emlegette, a meccs utáni interjújában.

„Igaz, hogy csípő problémáim vannak, de ez olyan, amit Del Bosque is tud. Annak ellenére játszottam, hogy voltam én már sokkal jobb állapotban is. Luis Enrique is számolhatott velem, pedig ő is tudta, hogy mi van velem. Kezelnek az orvosok, Voltarent írtak fel nekem, és a válogatott szünetben kaptam injekciókat is. Del Bosque úgy gondolta, hogy a legjobb, ha pihentet, de Luis Enrique is játszatott. A csapatnak szüksége van rám, és megértettem. Már más esetekben is, amikor Spanyolországnak szüksége volt rám, fájdalommal, vagy fizikai problémákkal játszottam.” – büszkélkedett Piqué, dicséretes akaratáról.

Balogh József

Share "EB 2016: Begyógyszerezve játszott a Barca sztárja!" via

További cikkek
okt 22, 3 nap ago

Messi: Le kell győzni a Realt!

Messi: Le kell győzni a Realt!Könnyen lehet, hogy Lionel Messi lesz szombattól a spanyol bajnokság történetének legeredményesebb játékosa...

okt 22, 3 nap ago

Barca: „Cristiano Ronaldo szomorú, és keserű”

Barca: „Cristiano Ronaldo szomorú, és keserű”Érdekes nyilatkozatot tett a világ egyik leghíresebb egyházi személye, mégpedig Lucia Caram nővér, az argentin katolikusrend tagja.

okt 22, 3 nap ago

BL: Hozta a kötelezőt a Barca, és a PSG – VIDEÓVAL

BL: Hozta a kötelezőt a Barca, és a PSG – VIDEÓVALAz E csoport kiemelkedően két élcsapatára papíron kötelező győzelem várt, a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában.

okt 21, 4 nap ago

20 sztár, aki a Barcában, és az Ajaxban is megfordult

20 sztár, aki a Barcában, és az Ajaxban is megfordultBámulatos, hogy mennyire összeforrt az amszterdami Ajax, és az FC Barcelona történelme. A két együttes felépítésében, és filozófiájában is hasonló,...

okt 21, 4 nap ago

Zubizarreta: „Messi a győzelemért játsszon, ne …”

Zubizarreta: „Messi a győzelemért játsszon, ne …”Eljött hát végre a hét. Az a bizonyos hét, amikor az egész futballvilág a hétvégi El Clásicotól lesz hangos hosszú napokig.

okt 20, 5 nap ago

Messi jobb, mint C. Ronaldo – Suárez

Messi jobb, mint C. Ronaldo – SuárezAz újonnan igazolt Barca játékosok mindig ezt mondják, de ugyanez igaz az újdonsült Real játékosokra is, akik C. Ronaldot tartják a legjobbnak.

okt 18, 6 nap ago

La Liga: Tovább robog a Barca, a Bilbaonak még mindig nem megy

La Liga: Tovább robog a Barca, a Bilbaonak még mindig nem megyEzért jó, ha egy csapatnak vannak klasszis játékosai, akik csak 1x-1x villannak meg és mérkőzéseket döntenek el.

okt 18, 7 nap ago

Barca: Halilovic kölcsönben a Premier Leagueben!?

Barca: Halilovic kölcsönben a Premier Leagueben!?Alen Halilovic éppen hogy megérkezett Barcelonába, máris az átigazolási piac egyik szereplőjévé válhat...

okt 18, 7 nap ago

Barca: „Suárez nem is kövér!”

Barca: „Suárez nem is kövér!”Az FC Barcelona ifjú trénere, Luis Enrique elutasította azokat a ajtóban már hetek óta leledző vádakat, miszerint...