okt 13, 18 nap ago

EB 2016: Begyógyszerezve játszott a Barca sztárja!

Az FC Barcelona sztárvédője, Gerard Piqué elárulta, hogy mi mindenre képes azért, hogy harcolhasson a spanyol válogatott renoméjának visszaállításáért.

www.goal.com

A 27 esztendős Piqué még a Barca színeiben szenvedett korábban kellemetlen csípősérülést, ami a mai napig megkeseríti nem csak játékát, de még az életét is.

Ám a sokat kritizált bekk fájdalmai ellenére bebizonyította, hogy számára a spanyol válogatott is nagyon fontos. Igaz, a múlt heti, szlovákiai betli nem igazolta Piqué lelkesedését.

Bár a tegnap esti, Luxemburggal szembeni négygólos győzelem már jelentős szépségtapasz volt, a Del Bosque csapat számára. És, ha már a spanyol szövetségi kapitánynál járunk: Piqué őt is emlegette, a meccs utáni interjújában.

„Igaz, hogy csípő problémáim vannak, de ez olyan, amit Del Bosque is tud. Annak ellenére játszottam, hogy voltam én már sokkal jobb állapotban is. Luis Enrique is számolhatott velem, pedig ő is tudta, hogy mi van velem. Kezelnek az orvosok, Voltarent írtak fel nekem, és a válogatott szünetben kaptam injekciókat is. Del Bosque úgy gondolta, hogy a legjobb, ha pihentet, de Luis Enrique is játszatott. A csapatnak szüksége van rám, és megértettem. Már más esetekben is, amikor Spanyolországnak szüksége volt rám, fájdalommal, vagy fizikai problémákkal játszottam.” – büszkélkedett Piqué, dicséretes akaratáról.

Balogh József

Share "EB 2016: Begyógyszerezve játszott a Barca sztárja!" via

További cikkek
okt 30, 15 óra ago

Capello: “Megpróbáltam Messit megszerezni”

Capello: “Megpróbáltam Messit megszerezni”A jelenlegi orosz szövetségi kapitány egy interjúban elmondta, hogy megpróbálta elhozni az argentin zsenit, de a Barca nemet mondott.

okt 29, 1 nap ago

Alex Song: „Nem akarok visszamenni a Barcához!”

Alex Song: „Nem akarok visszamenni a Barcához!”Ilyen is van...

okt 29, 2 nap ago

Valdano: Messi már nem tud zavart kelteni!

Valdano: Messi már nem tud zavart kelteni! Hiába választották a nyári világbajnokság legjobbjának, a kritikusok csak még hangosabbak lettek...

okt 29, 2 nap ago

Barca: Neymar nem menőzésből izmosodik

Barca: Neymar nem menőzésből izmosodikA brazil válogatott, és az FC Barcelona fenegyereke, Neymar míg hazájában képes volt „megélni” minimális erőléttel, a bámulatos technikájával kiegészülve,...

okt 27, 4 nap ago

Messi sérülten erőlködött!

Messi sérülten erőlködött!Óriási szerencsére, csak a Real Madrid elleni zakó miatt kell fájlalnia a fejét Lionel Messinek. A hírek szerint ugyanis...

okt 27, 4 nap ago

Arsenal: világbajnok a célkeresztben?

Arsenal: világbajnok a célkeresztben?Az FC Barcelona európa-, és világbajnok támadója benyújtotta átigazolási kérelmét ...

okt 25, 6 nap ago

Ki nyeri az edzők csatáját? – El Clasico

Ki nyeri az edzők csatáját? – El ClasicoElérkezett a pillanat, amire minden Barca és Real szurkoló vár egész évben, az első El Clasico.

okt 22, 9 nap ago

Messi: Le kell győzni a Realt!

Messi: Le kell győzni a Realt!Könnyen lehet, hogy Lionel Messi lesz szombattól a spanyol bajnokság történetének legeredményesebb játékosa...

okt 22, 9 nap ago

Barca: „Cristiano Ronaldo szomorú, és keserű”

Barca: „Cristiano Ronaldo szomorú, és keserű”Érdekes nyilatkozatot tett a világ egyik leghíresebb egyházi személye, mégpedig Lucia Caram nővér, az argentin katolikusrend tagja.