Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EB 2016: Begyógyszerezve játszott a Barca sztárja!

Az FC Barcelona sztárvédője, Gerard Piqué elárulta, hogy mi mindenre képes azért, hogy harcolhasson a spanyol válogatott renoméjának visszaállításáért.

www.goal.com

A 27 esztendős Piqué még a Barca színeiben szenvedett korábban kellemetlen csípősérülést, ami a mai napig megkeseríti nem csak játékát, de még az életét is.

Ám a sokat kritizált bekk fájdalmai ellenére bebizonyította, hogy számára a spanyol válogatott is nagyon fontos. Igaz, a múlt heti, szlovákiai betli nem igazolta Piqué lelkesedését.

Bár a tegnap esti, Luxemburggal szembeni négygólos győzelem már jelentős szépségtapasz volt, a Del Bosque csapat számára. És, ha már a spanyol szövetségi kapitánynál járunk: Piqué őt is emlegette, a meccs utáni interjújában.

„Igaz, hogy csípő problémáim vannak, de ez olyan, amit Del Bosque is tud. Annak ellenére játszottam, hogy voltam én már sokkal jobb állapotban is. Luis Enrique is számolhatott velem, pedig ő is tudta, hogy mi van velem. Kezelnek az orvosok, Voltarent írtak fel nekem, és a válogatott szünetben kaptam injekciókat is. Del Bosque úgy gondolta, hogy a legjobb, ha pihentet, de Luis Enrique is játszatott. A csapatnak szüksége van rám, és megértettem. Már más esetekben is, amikor Spanyolországnak szüksége volt rám, fájdalommal, vagy fizikai problémákkal játszottam.” – büszkélkedett Piqué, dicséretes akaratáról.

Balogh József