Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iniesta: „Jól reagáltunk, csak egyenlíteni nem sikerült”

A Paris Saint-Germain nem kis meglepetést okozva, de megérdemelten győzte le tegnap este az FC Barcelona csapatát, a Bajnokok Ligája második fordulójában. A vendégek csillaga, Andrés Iniesta szerint a hazaiak arra játszottak, hogy kihasználják a Barca hibáit.

www.fcbarcelona.com

A keddi BL-rangadón a La Liga listavezetője csak rohant az eredmény után, amelyet folyamatosan ellenőrzése alatt tartott, a Zlatan Ibrahimovic nélkül előzetesen nagyon lenézett PSG. Szerencsére a párizsiak nem adták fel a svéd sztár nélkül, így valóban jó mérkőzést láthattunk.

Persze aligha élvezte a vereséggel végződő kirándulást a katalánok küldöttsége, erről pedig erősen árulkodnak is Iniesta szavai:
„Ők voltak a jobbak, a meccs sok pillanatában. A PSG egy jó csapat, jó játékszervezőkkel. Tudtuk, hogy volt lehetőségük, hogy nyomást gyakoroljanak ránk. Ez egy szomorú pillanat, mert senki sem szeret veszteni, de most már a következő mérkőzésre kell gondolni. Fegyelmezettebbek voltak, és megbüntettek minket. Jól reagáltunk rájuk, de szükséges lett volna, hogy többet mutassunk. Nem voltunk jók az első félidőben, és küzdöttünk, hogy játékban maradhassunk. A PSG megbüntetetett minket a sok hibánkért. Mindent megpróbáltunk a második félidőben, de nagyon nehéz volt, és a harmadik gól már nem sikerült. Megérdemelték a győzelmet. A vereség pedig aggaszt minket. Persze nyilvánvalóan ki tudjuk javítani a hibákat, és hiszem, hogy visszavágunk.” – foglalt össze Iniesta, a tőle megszokott őszinteséggel.

Balogh József