Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Millió, milliók hátán: Ronaldo egy igaz pénzcsinálógép!

Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobban kereső melósa. A portugál futballsztár a legfrissebb számítások szerint a szponzoroktól kapott pénzből is vígan megélne, ugyanis nagyjából kétszer annyit kasszíroz be tőlük, mint fizetést a Real Madridtól.

www.thetrentonline.com

Cristiano Ronaldo egy igazi multi-milliomos. Ezt bizony eddig is tudtuk. Természetesen a Real Madrid sztárja meg is dolgozik pénzért, még ha nem is olyan embertelen módon, mint egy dél-afrikai gyémántbányász, vagy egy albán utcaseprő. De kétségtelen, hogy Ronaldo mindent megtesz azért, hogy megérje a klubjának, és a szponzorainak is az utolsó euro centig.

„CR7” egy igazán könnyen eladható arc a mai reklám piacon, amellyel komolyan növelhetik bevételüket az olyan cégek, amelyek az aranylabdás csillagot foglalkoztatják. A legfrissebb kimutatás szerint az alábbi vállalatok éves szinten 33 millió euróval gazdagítják, a portugált: Facial Fitness Pao, Refa Active, Konami, Samsung, Banco Espirito Santo, Emporio Armani, KFC, Soccerade, Nike, Castrol Edge, TAG Heuer, Herbalife, Emirates, Toyota.

Még kész szerencse, hogy néha ennyi pénzből adakozásra is futja Ronaldonak, mint amikor nemrég 3 millió dollárt küldött a palesztin gyermekek megsegítésére.

Balogh József