Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Anderlecht üdvöskéjét beajánlották a Milannak

Olasz sajtóértesülések szerint a Milan vezetőedzője, Filippo Inzaghi mindenképp szeretne támadót igazolni. A lombardok kapcsán korábban már bedobták Stefano Okaka nevét is, most azonban egyenesen Belgiumból jelentkezett be a San Siróba a szerb futball egyik legnagyobb ígérete.

Kép forrása: caughtoffside.com

A Milan támadószekciója nem csillog az idényben, éppen ezért Filippo Inzaghi legkésőbb a nyáron szeretne is előre egy-két új arcot igazolni. Az olasz sajtó értesülése szerint a fiatal tréner első körben végleg elköszönne a jelenleg a Genoának kölcsönadott Alessandro Matrin kívül Giampaolo Pazzinitől is, majd minimum egy feltörekvő tehetséggel erősítene.

Az elmúlt napokban a Sampdoria válogatottjának, Stefano Okakának a nevét lehetett hallani a lombardok kapcsán, most azonban a Milannal korábban már hírbe hozott Aleksandar Mitrovic jelentkezett be az ügynökén keresztül.

„Januárban még nehéz lenne számára távozni az Anderlechttől, nyáron azonban ez már nagy valószínűséggel be fog következni. Készen áll arra, hogy egy igazi nagy csapat játékosa legyen. A Milan pont megfelelő is lenne a számára. Tudom azt is, hogy érdeklődnek iránta, így csak hívniuk kell. Tudják a számom” – nyilatkozta Nenad Jestrovic a Calciomercatonak.

A 20 éves Mitrovic 2013 nyarán ötmillió euróért igazolt az Anderlechthez, amelynek színeiben eddig 24 gólt ért el a bajnokságban. A belgák állítólag 15 millió euróért engednék el szerb tehetségüket.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

R@mbo