Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpoolban is van kiszemeltje az Arsenalnak!

A The Telegraph információi szerint nem csak Yohan Cabaye esélyes az Arsenal irányítói posztjára. A forrás arról számol be, hogy egy Liverpoolban játszó ír csillag is a jelöltek között van.

Kép Forrása: pcooperphoto.com

A szóban forgó játékos nem más, mint az Everton 24 esztendős középpályása James McCarthy, akiben a kékek vezetőedzője Roberto Martínez rengeteg bizodalmat táplál, ezt hűen tükrözik a számok, ugyanis tizenegy Premier League meccsből idén tizenegyet végigjátszott az ír válogatott csillaga, akit a transfermarkt.de 13 millió euróra taksál, így piaci árát tekintve jóval olcsóbb, mint Cabaye. Azonban hosszútávú, 2018 nyaráig szóló szerződés köti a liverpooli kékekhez. Wenger ezzel két legyet üthetne egy csapásra, erősítené csapatát és egyben gyengítené egyik riválisát. Kérdés, hogy az üzlethez mit szól az Everton és milyen magasan van az az összeg, melyet elfogadnának McCarthy játékjogáért cserébe.

Az Everton 2013 nyarán 13,5 millió eurót fizetett a Wigan Athletic számlájára, McCarthy ekkor lett The Toffees. Ami az eddigi másfél szezont illeti 55 mérkőzés 1 gól és 4 gólpassz van az ír számláján. Mint ismeretes nem csak a gólos és gólpasszok számítanak, a pályán nyújtott teljesítmény a mérvadó, ebben pedig remekel McCarthy.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Őszi Ádám