Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyíregyháza: Készülnek a téli átigazolási időszakra

A csapat hivatalos honlapjára felkerült információk szerint a vezetőség több futballistával is egyeztetett. Ennek eredményeképp 4 játékos biztos, hogy távozni fog a klubtól.

A közelmúltban egy grúz válogatott védővel tárgyaltak a vezetők, de amikor már mindenben sikerült megállapodni, akkor a játékos rövidebb távú szerződést szeretett volna. Ezt a klub nem tudta biztosítani, így a kontraktus sem jöhetett létre.

Az erősítési törekvések mellett távozók is lesznek. Az NB II-ben aranyérmes csapatban is futballozó Patály Jánosnak és Huszák Tamásnak menniük kell. Huszák tavaly 32 tétmérkőzésen 5 alkalommal volt eredményes, míg Patály főképp a kupamérkőzéseken kapott lehetőséget. Mellettük még Molnár Marcellnek is távoznia kell, aki a tavasszal érkezett a csapathoz, így ő is aranyérmesként hagyja el a klubot (a jelenlegi szezonban 5 bajnokin 1 gólt jegyzett). A negyedik biztos távozó pedig Spitzmüller István, aki a nyáron érkezett a rivális Debrecentől és összesen 17 mérkőzésen (8 bajnoki, 9 kupameccs) lépett pályára és ezeken a találkozókon 2 gólt szerzett.

Rájuk nem számít a folytatásban Mátyus János vezetőedző és a Szpari szakmai stábja.

Acsádi Gergő