Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Fontas hibáját bűntették – videóval!

A 16. forduló nyitómeccsén óriási volt a küzdelem a pontokért a La Ligában. A Celta a gólon kívül mindent megtett a siker érdekében, de ez ma kevés volt az Almeria ellen. 

Kép: www.as.com

Kép: www.as.com

Két olyan csapat találkozott ma este, melyeknek nem megy jól mostanában. A Celta Vigo és az Almeria is nyeretlenségi szériát folytatott már hosszú fordulók óta, és most egymás ellen játszottak. De győztes csak egy lehet. A Celta az élmezőny befogásán fáradozik, az Almeria pedig próbál elkerülni valahogy a kiesőzónából. Ehhez kellettek a pontok. Az előzetes várakozásoknak megfelelően a Celta Vigo kezdett jobban. A Vigo amúgy is híres jó labdatartásáról, hazai pályán meg pláne elvárható tőlük hogy uralják a játékot. Ez meg is volt a részükről, de a dolgok nem a terveik szerint alakultak. A 17. percben egy beadásnál Fontas bizonytalankodott nagyon, és hibáját Hemed használta ki.

http://www.dailymotion.com/video/x2cxi7m_tommer-hemed-goal-celta-vigo-0-1-almeria_sport

Fontas korábban a Barcelona játékosa volt, és napjainkban az egyik legbiztosabb pontja a Celta Vigo védelmének. Hibázni viszont ő is hibázhat, így csapata hátrányból folytatta a találkozót. A meccs képe nem változott. Több mint 60%-ban uralta a labdabirtoklást a Celta, több mint négyszer annyit lőtt kapura mint ellenfele, csak a gól nem jött össze. Volt kapufájuk Orellana révén, és még egy kihagyott büntetőjük is, amit Nolito szalasztott el  meccs hajrájában. Az Almeria pedig csak védekezett tovább, és percről-percre közelebb kerültek a hőn áhított sikerhez. Fáradozásaiknak végül meg is lett a jutalma, hiszen a Celta nem talált be a végén sem, így vendégként aratott sikerükkel felbecsülhetetlen értékű pontokat szereztek.

Celta Vigo – Almeria 0:1
G: Hemed (17.)