Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: 28 millióra perlik a Juvéval szóbahozott támadót

Zajlanak az események a milánóiak háza táján, az együttes támadója, Pabla Daniel Osvaldo ugyanis beperelte együttesét, amely egy 28 millió eurós „támadással” válaszolt. A renitens klasszisnak közben a Juventus dobhat mentőövet.

Kép forrása: talksport.com

Kép forrása: talksport.com

Az Inter nyáron kölcsönvette a Southampton balhéiról is híres támadóját, Pablo Daniel Osvaldót, aki formáját tekintve talán nem is okozott csalódást a milánóiaknál, lévén 19 találkozón hétszer vette be az ellenfelek kapuját. A 29 éves klasszist ugyanakkor utolérte „végzete”, sokadszor is sikerült kivernie a biztosítékot, ezúttal a Juventus elleni rangadón szerette volna tettlegesen is bántalmazni csapattársát, Mauro Icardit.

Osvaldo nem elégedett meg ennyivel, az esetet követően két edzést is kihagyott – persze, erről Roberto Mancinit előre nem értesítette -, így az Inter vezetősége eltiltotta őt. A történet lényegi pontja ezután következett, a sértett támadó hárommillió euróra perelte klubját, azonban a Nerazzuri sem hátrál meg, a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a klub arculatának megsértése és szerződésének megszegése miatt 28 millióra (!) pereli a támadót.

Az ügy egyelőre folyamatban van, de az már biztos, hogy Osvaldo új csapat után nézhet, a befutó talán a Juventus lehet, a bajnokcsapat ötszázezer euróért veheti kölcsön a renitens játékost.

R@mbo