Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elszabadultak az indulatok a Sassuolo – Inter meccsen! – videóval

Történelmi győzelmet aratott a Sassuolo csapata, először verték meg a Nerazzurrit. Visszavágtak tehát a szeptemberi 7-0-ért, és teljesen megérdemelten diadalmaskodtak. Az utolsó percekben az érzelmek kicsit átvették az irányítást a játékosok felett, két pirosat is felmutatott a bíró. 

Shaqiri beadáshoz készülődik - Forrás: facebook.com

Shaqiri beadáshoz készülődik – Forrás: facebook.com

Sassuolo – Inter: 3-1 (2-0)
G: Zaza (17.), Sansone (29.), Berardi (bün. 90+3.) ill. Icardi (83.)
Sassuolo: Consigli – Vrsaljko, Terranova (Brighi 82.), Cannavaro, Longhi (Gazzolla 61.) – Biondini, Magnanelli, Missiroli (Antei 75.) – Berardi, Zaza, Sansone
Inter: Handanovic – Donkor, Ranocchia, Vidic (Brozovic 70.), Dodó – Guarín, Medel – Shaqiri, Kovacic, Palacio (Puscas 78.) – Podolski (Icardi 56.)
Sárga: Missiroli (9.), Zaza (11.), Sansone (84.) ill. Ranocchia (21.), Vidic (66.), Donkor (78.), Icardi (84.), Medel (90+1.)
Kiállítva: Sansone (90.) ill. Donkor (90+2.)

A 6. percben Donkor juttathatta volna vezetéshez az Intert, de a fejesét egy védő blokkolni tudta. 3 perccel később Sansone került helyzetbe a túloldalon, a tizenegyespont magasságából fejelhetett, viszont csúnyán mellé küldte a labdát. A 17. percben a hazaiak megtörték a jeget, Missiroli passzolt Zazához, aki 16 méterről kilőtte a bal felső sarkot, igazi mestermunka volt. Nem sokkal később növelte előnyét a Neroverdi, Sansone kinézte magának ugyanazt a sarkot, mint Zaza, és két biciklicsel után bezúdította a labdát, ami a felső kapufáról pattant be. A szezon egyik legszebb gólja. 5 perccel a félidő vége előtt megint Sansone a főszereplő, ezúttal fejelhetett, a labdája pedig Donkor kezéről pattant le, a bíró azonban nem ítélt büntetőt.

Az Inter a második félidőben egyértelműen feljebb jött, és mindent megpróbált, hogy szépítsen. A 65. percben egészen közel álltak hozzá, Shaqiri távoli lövése csattant a kapufán. A 72. percben Berardi próbált meg egy szabadot a kapura küldeni, de fölé ment a kísérlete. A 76. percben Brozovic adott be mesterien a jobb oldalról, Dodó érkezett, és már lehet, hogy az ünneplés járt a fejében, amikor Consigli elképesztő bravúrt bemutatva 0 gólon tartotta az Intert. A 83. percben villámcsapásra sokkal izgalmasabb lett a találkozó, Magnanelli röviden hazatett labdájára Icardi lecsapott, elhúzta Consigli mellett, és bepasszolta az üres kapuba. A 90. percben Sansone elvesztette a fejét, megkapta második sárgáját a bírótól törlesztésért, így mehetett zuhanyozni. A 92. percben Donkor szabálytalankodott Zazával szemben a tizenhatoson belül, amiért a bíró tizenegyest ítélt. Donkort is kiállították, így követhette Sansonét. A büntetőt Berardi higgadtan értékesítette, és ezzel el is döntötte a találkozót.

https://www.youtube.com/watch?v=n-32XBGlh8o

Tereh Balázs