Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három válogatott labdarúgó a Tottenham célkeresztjében

A The Sun birtokába jutott információk szerint három labdarúgó megszerzésére fókuszál a Tottenham, mely a Bajnokok Ligája indulásért küzd a Premier Leagueben. 

TOTTENHAM-TRANSFER-1

A transzferek nem most, hanem a nyár folyamán lehetnek esedékesek, az első számú jelölt Yohan Cabaye a Paris Saint-Germain francia válogatott irányítója. A 29 esztendős egykori Newcastle játékos kevés játéklehetőséghez jut a párizsiaknál, így nem kizárt, hogy a tettek mezejére lép és távozik, ám ennek igen borsos ára lehet, ugyanis jelenlegi klubja 25 millió euróért szerződtette 2014 telén, míg a transfermarkt.de 20 millió euróra taksálja jelenlegi piaci árát. A felek között 2017 nyaráig szóló kontraktus van.

Szintén a kiszemeltek listáján kap helyet Aymeric Laporte az Athletic Bilbao 20 esztendős francia középső védője. Az ifjú tehetség kirobbanthatatlan a baszkok védelméből, s Cabaye-hoz hasonlóan az ő megszerzése is igen borsos lehet, főként ismerve a Bilbao játékospolitikáját. A transfermarkt.de 15 millió euróra taksálja piaci árát, ám nem kizárt, hogy ennek duplája alatt a Bilbao nem figyel majd a kérőkre…

Végzetül pedig a Southamton támadója a súlyos sérülésből felépülő Jay Rodriguez. Az angol válogatott játékos a Manchester City és a Liverpool háza táján is képbe került, ám az érdeklődés egyelőre nem komoly, mondhatni elült a hosszú kihagyás következtében.

Őszi Ádám