Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepetés: Henry a Chelsea-t bíztatja!

Amióta Thierry Henry az angol Sky Sports szakértőjeként dolgozik, nem teheti meg, hogy csak egykori szeretett klubjával, az Arsenallal foglalkozzon. Így a francia legenda kénytelen-kelletlen módon elmélkedhet akár még a nagy rivális Chelsea-vel kapcsolatban is.

Megegyeztek a felek, a kolumbiai klasszis Londonba költözhet

Megegyeztek a felek, a kolumbiai klasszis Londonba költözhet

A 2015-ös januári átigazolási időszak egyik legnagyobb slágertémája, hogy vajon Juan Cuadrado, és a Fiorentina végre elfogadja-e a szinte korlátlan anyagi lehetőségekkel sáfárkodó Chelsea ajánlatát, vagy a kolumbiai támadó marad továbbra is Firenzében.

Nos, már napok óta nyílt titok, hogy a felek már roppant közel állnak a megegyezéshez, mi több, Cuadrado talán éppen ezekben a percekben esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, Londonban.

A szinte biztosra vehető transzfer mellett tört pálcát Henry is, aki nagyon jó véleménnyel van a Fiorentina szélsőjéről, így bíztatván a Chelsea-t, annak megvásárlására:
„Ha aláír, Cuadrado sokat elérhet még a Chelsea-vel. Ő egy jó szélső. Olyan típusú játékos, aki nem mindig észrevehető, de ha megkapja a labdát, azt be tudja adni a csatároknak. Ő egy különleges tehetség, így gondolom, ha elhozza a Chelsea, akkor tagja lesz a kezdőcsapatnak.” – áradozott Henry, a 26 esztendős dél-amerikai csillagról.

Balogh József