Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Rooney védi a megalázott di Maríat

Miközben Wayne Rooney duplájával a Manchester United hőse lett a hétvégi, Sunderland elleni bajnokin, addig Ángel di María igazi pokoljáráson van túl.

standard.co.uk

standard.co.uk

A United nagyon nehézkesen gyűrte le a szívós Sunderlandet, azt is csak második félidei fokozatváltásának köszönheti. Louis van Gaal ugyanis komoly változtatásra szánta el magát, a bajnoki félidejében. A holland lecserélte a pár fordulóval ezelőtt még remeklő Ángel di Maríat. Azóta mint kiderült, van Gaal abszolút elégedetlen volt az argentin játékmesterrel, aki csak árnyéka volt magának, az első negyvenöt percben.

Mindennek ellenére Rooney igazi vezérhez méltóan beszél csapattársáról, akinek most becsúszott egy megszokottól gyengébb produkció is:
„Ma egy ilyen napja volt, ami minden focistánál előfordul. Ő egy nagyszerű játékos, és megmutatta, hogy nem veszíti el a tehetségét egy este alatt. Remélem vissza fog térni a legjobbjával, és újra kiváló teljesítménnyel fog játszani. Egy csomó tapasztalata van…” – védte csapattársát az angol sztár, a Mirror hasábjain.

Balogh József