Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: „Nem kaptam ajánlatot Manchesterből!”

A Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola állítólag igencsak felkeltette a Manchester City érdeklődését, amelynél a jelenlegi menedzser, Manuel Pellegrini alatt igencsak inog a kispad.

Bayern Muenchen - Doha Training Camp Day 3

A katalán edző a lehető legtöbbet igyekszik kihozni a Bayern München csapatából mind a hazai porondon Németországban, mind a nemzetközi színtéren, a Bajnokok Ligájában. Persze Guardiolanak maximum a bajor sztárcsapat drukkereinek kell bizonyítania, lévén már a Barca mestereként szinte mindent megnyert már. Így a korábbi remek középpályás számára már „csak” a trófeahalmozás lehet a cél.

Sokan gyanítják, hogy ha Guardiola a Bayernnel is felül az európai klubfutball trónjára, akkor új kihívás után fog nézni. Szigetországi sajtóértesülések szerint ez az új kihívás lehet a Manchester City, amely az elmúltévekben már kétszer volt a Premier League bajnoka, ám a BL-ben még nem tudott maradandót alkotni. Ám az angol lehetőség egyelőre nem igazán érdekli Guardiolat:

„Nem kapta ajánlatot tőlük, és nem is várok, hiszen még mindig van másfél év hátra a szerződésemből. Nagyon boldog vagyok a Bayernnél, mert ez egy csodálatos klub. Azt akarom, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból, a szerződésem ideje alatt.” – nyilatkozta, a „Bőrnadrágosok” szakvezetője.

Balogh József