Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: Fallabdává válik Podolski

Elképesztő formahanyatlás jellemzi Lukas Podolski karrierjét, a 29 esztendős világbajnok támadó nem találja régi formáját, Milánóban pedig utat mutatnak neki a Tuttosport szerint. Mi lesz véled Lukas? 

820462

Londonban az Arsenal vezetőedzője Wenger már nem számított rá, így a téli átigazolási időszakban kölcsönadására került sor. Nagy reményekkel érkezett Milánóba, ám az Internél már is kitelt a “becsülete”, a hírek szerint az edzésmunka és a pályán nyújtott teljesítmény alapján a klubvezetőség már most eldöntötte, hogy nem él opciós jogával és a szezon végeztével visszalöki a támadót Angliába. Az Emiratesben minden bizonnyal nem lesz helye, így Lukas és menedzsere már most keresgélhet. Ajánlatokból persze minden bizonnyal lesz bőven, ám a legnagyobb kérdés, hogy mennyire szeretné leadni Podolki azt a bizonyos szintet. Ragaszkodik egy nemzetközi kupaszereplő csapathoz, ahol esetleg padozni fog és fallabdaként pattog tovább, vagy megelégszik valami kisebb csapatnál a folyamatos lehetőséggel és a kevesebb pénzzel.

Karrierje csúcsán a Bayern München mezében rúgta a bőrt, majd nevelőegyütteséhez tért vissza a Kölnhöz, ahol valószínűleg mindig szívesen látják majd. Most azonban egyelőre a heves kritikákat kell tűrnie…

A 29 esztendős támadónak idén sem az Arsenal, sem pedig az Inter színeiben nincsen bajnoki találata.

Őszi Ádám