Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Szinte biztosan érkezik Danilo

25 milliót sem sajnálna Danilóért a Real Madrid. A királyiak már régóta figyelik a brazil védőt, most nyáron pedig szerződtethetik is a Porto együtteséből.

Kép: www.eurosport.com

Kép: www.eurosport.com

Az már nem kérdés hogy érkezik, csak az kérdés hogy mikor, és mennyiért. Ez a jelenlegi helyzet Danilo ügyében. A brazil játékos jelenleg a Porto labdarúgója, de a Marca információi szerint lélekben már madridi fehér felsőben játszik. Állítólag minden vágya hogy a Realban játsszon, nyártól pedig ez az elképzelés valósággá válhat. Nem rég két tárgyalás is történt a játékos, illetve a klub részvételével.

Az egyetlen dilemma csak a Portótól való elszakadás módja. Megeshet ugyanis, hogy nem hosszabbítanak szerződést a portugál klubbal, de akkor csak 2016. 06. 30-án tehetné át székhelyét Madridba. A másik variáció, hogy a Real kivásárolja szerződéséből a brazil védőt, de az átigazolás költségei kérdésesek. Madridban hiszik, hogy 25 millió euró alatt el tudják hozni Danilót – meglátjuk.

Danilóval egyébként így jó üzletet csinálhat a Porto, hiszen anno 2012-ben még 13 millió euróért hozták ez a Santosból. Danilo 23 éves, és jobb oldali védőként játszik. Az ő érkezése változásokat idézhet elő a madridi hátsó alakzatban: jelenleg Carvajal és Arbeloa a két jobb oldali hátvéd, kettejük közül bizonyára a most is padozó Arbeloa búcsúzhat.

Baranyai Balázs