Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa kifakadt

Diego Costa ismételten a kritikák kereszttüzébe került, most éppen azért érte szó a ház elejét, mert egyesek szerint elkötelezettsége a spanyol válogatott iránt megkérdőjelezendő… 

Kép Forrása: theguardian.com

Kép Forrása: theguardian.com

A 26 esztendős gólzsák a Chelsea színeiben fantasztikusan szerepel idén, apróbb sérülései és több meccses eltiltása ellenére pedig 19 góllal holtversenyben vezeti a Premier League góllövőlistáját. Piaci ára soha nem látott magasságokba szökött, ám a spanyol nemezeit csapatban október óta nem lépett pályára, ezúttal sérülésre hivatkozva marad távol, így volt ez legutóbb is, ez pedig kételyeket ébresztett egyesekben.

Diego Costa ezúttal nem tűrt csendesen, kifakadt, s a Marca munkatársánakk elmondta véleményét – “Zavar, hogy megkérdőjelezik az elkötelezettségem. Azért döntöttem Spanyolország mellett, mert ezt akartam. Megmutattam, hogy lelkes vagyok, s hogy sikeres akarok lenni a válogatottal. A legjobb módszer a szájak befogására a jó játék, de sajnos ez még nem történt meg, így hallgatnom kell a kritikákat, és nyelnem kell. Egy dolog kritizálni a teljesítményem miatt, amiben van igazság, más dolog kritizálni az elkötelezettségemet… Ez túl erős azok után, amit Brazíliában tapasztaltam. Megpróbálom a legjobbamat nyújtani, hogy a spanyol válogatottal sikeres legyek. A történetem a csapattal még el sem kezdődött, még nem tettem le az asztalra semmit. Sajnálom, hogy nem tudok játszani. Mindig történik valami, amikor válogatott meccsek jönnek.”

Őszi Ádám