Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Piréz pornósztárok vennék meg a Realnak, Messit!

A legfrissebb értesüléseink szerint a komoly anyagi háttérrel rendelkező Piréz Pornósztárok Szövetsége olyannyira elkötelezett a Real Madrid jövője mellett, hogy hajlandó lenne a klubba fektetni.

csaj001

Képünk természetesen csak illusztráció

Állítólag a PPSZ hajlik arra, hogy egy komolyabb összeget már a nyáron beleinvesztáljon a Bajnokok Ligája jelenlegi címvédőjébe, így elérve azt, hogy az magához tudja csábítani a rivális FC Barcelona csillagát, Lionel Messit.

Állítólag a pornósok minden idei bevételüket az argentin megvásárlására fordítanák. Persze szóvivőjük, Ribi Bitchenkova már jóval visszafogottabban nyilatkozott:

„Valóban érdeklődünk a labdarúgás iránt, hiszen tudjuk, hogy a világ valójában nem csak a szexről szól, hanem a fociról, és természetesen a pénzről is. Hallottuk, hogy Leo Messi szívesen kipróbálná magát a Real Madridban. Mi segítőkezet szeretnénk nyújtani Messi kielégítéséhez. Aranylabdánként felajánlunk a Barcelonának 100 millió eurót, a „Bolha” szolgálataiért, amennyibe átengedik őt, a fővárosiaknak.” – hangzott el, a pornósok nagyvonalú ajánlata.

(Boldog Bolondok napját mindenkinek!)

Ebben a videóban megtanuljuk a brazil fenegyerek, Neymar által gyakran használt elasticot. Látványos, gyors és nagyon…

Posted by OFA on 2015. április 2.