Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Coentrao Manchesterbe igazolna!

Hiába tartozik már 2011 óta a Real Madridhoz Fábio Coentrao, sosem tudott igazán nagy kedvencé válni sem az edzők, sem a szurkolók szemében. Sőt, a portugál bekk többször volt súlyos kritikák, és gúnyolódások céltáblája.

www.cristianoronaldofan.net

www.cristianoronaldofan.net

A fentiekből kifolyólag talán nem is meglepő, hogy Coentrao sem igazán ragaszkodik a Real Madrid csapatához, még úgy se, ha ezzel a világ egyik legerősebb klubjához tartozhat. Pletykák természetesen mindig is voltak az elmúlt három-négy évben, hogy melyik csapat venne át szívesen egy ilyen minőségi „koloncot”, ám manapság még Carlo Ancelotti is fontos kiegészítő embernek tartja Cristiano Ronaldo haverját.

Legutóbb a Manchester United érdeklődéséről lehetett hallani, a portugál O Jogo újság pedig nem is félt megkérdezni erről magát az érintettet, Coentraot:

„Az az egyik legjobb klub a világon, egy olyan klub, amelyet én nagyon csodálok. Megtiszteltetés lenne ott játszani. Mindenki tudja, hogy a Benfica az otthonom, és egy különleges vonzalmam van a klub iránt, de még mindig négy évre szóló szerződésem van a Real Madriddal.” – vázolta fel helyzetét, a „Blancok” baloldali védője.

Balogh József