Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sneijder megünnepelte a spanyolverést

A holland válogatott egyik legtapasztaltabb tagja, Wesley Sneijder nem fukarkodott a dicsérő szavakkal, amikor a lefújást követően mikrofonvégre kapták a riporterek.

www.vi.nl

www.vi.nl

Bár manapság a holland válogatott nincs csúcsformában, ez szintén igaz a spanyolokra is, akik a nyári 5-1-es égést követően ismét kikaptak a narancsmezesektől. Az „Oranje” ugyanis az elején szerzett két góllal fektette két vállra a 2010-es világbajnokot.

Az Amsterdam ArenA nép természetesen nagyon belelkesült a spanyolok legyőzésétől, akárcsak a játékosok, akik közül Wesley Sneijder szavai voltak a legtalálóbbak:
„Ha megnézzük, hogy hogyan kezdődött a mérkőzés, nem meglepő a győzelmünk. Tudtuk, hogy ez egy nehéz meccs lesz. A zsúfolt stadionban be akartuk pótolni azt, ami Törökország ellen elmaradt. Egy kicsit féltünk. A török elleni meccs után, a spanyolok nagy ellenfélnek tűntek. De most volt egy nagyszerű esténk, és nyertünk. Önbizalmat szereztünk. Eleinte veszélyesek voltak, mert ki akarták használni a hibáinkat. Ezeken a dolgokon javítanunk kell, a következő meccsig. Megvertünk egy topcsapatot, és állunk mindennek elébe.” – foglalta össze a Galatasaray középpályása, az elmúlt napok történéseit.

Balogh József