Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brutálisan kivégeztek nyolc futballszurkolót

Kegyetlen valóság Brazíliában, avagy ismeretlen tettesek lemészároltak nyolc Corinthians szurkolót. Egyikük elmenekült a helyszínről, ám a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe. A rendőrség tájékoztatása szerint nem szurkolók közti leszámolásról van szó. 

CDBvItUVAAAI1S8

A dél-amerikai országban sajnos gyakran hallani ilyen esetekről, egy egy szurkoló halálhíréről, a maffia, az alvilág, sokszor beköltözik a klubok szurkolói csoportjaiba, ott van a lelátókon. Az indíték eddig ismeretlen, ami biztos, hogy autóból kiszálló fegyveresek ütöttek rajta Pavilhao 9 nevű szurkolói csapat tagjain, akik főhadiszállásukon ettek ittak, s drapériákat készítettek a Palmerias elleni soron következő bajnoki meccsre. A beszámolók szerint előbb arccal a földre kényszerítették a fanatikusokat, majd golyót eresztettek a fejükbe. Egyikük megszökött, lőtt sebekkel eljutott egy benzinkútig, ahol mentőt hívtak a számára, ám sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházig sem ért el vele a mentőautó.

Az ügyben a nyomozást vezető rendőr nyilatkozott, Arlindo Jose Negrao elmondta, hogy a jelek szerint nem szurkolói csoportosulások közötti leszámolásról van szó, az indíték másban keresendő. A Corinthians ezen csoportosulása (Pavilhao 9) nem éppen tiszta múltú emberek társasága, szinte egytől egyig korábban börtönviselt fanatikusok, így nem kizárt, hogy korábbi bűncselekménnyel kapcsolatos leszámolásról van szó.

Az interneten sajnos azok a fotók is keringenek, melyen a nyolc lemészárolt szurkoló látható, ezt mi esztétikai és emberi jogi etikára nézve nem közöljük.

643043-4aaef5cc-e6f4-11e4-a30f-c66423242607 643071-3ed6e6ce-e6f4-11e4-a30f-c66423242607 bra1 bra4

Őszi Ádám