Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Navas harcba száll!

A Real Madrid kapuvédője, Keylor Navas hiába reménykedett abban tavaly nyári átigazolásakor, hogy ő lehet a „Blancok” első számú kapusa. A costa ricai kapus reményeit komolyan éltették, hogy remekül védett az egy évvel ezelőtti Világbajnokságon.

Kép forrása: csakfoci.hu

Kép forrása: csakfoci.hu

Ám hiába voltak a jó előjelek, a 28 esztendős Navas végül csak másodhegedűs volt, a kissé megutált, de már így is legendának tekintett Iker Casillas mögött. A korábbi Levante kapus mindössze hat La Liga meccsen játszhatott a szezonban, ennek ellenére mégsem akar távozni a Real Madridtól. Sőt szándékában áll előrelépni a rangsorban:
„Nálunk van a három legjobb kapus. Ha jön egy másik, akkor csendben maradok, és továbbra is 100%-on fogok dolgozni. Azt akarom, hogy a klub bízzon bennem, és lehetőséget adjon, hogy harcoljak a helyemért. Mindig tudtam, hogy bonyolult dolog a Real Madrid kapusának lenni, de még soha sem kételkedtem a képességeimben. A céljaimért pedig továbbra is alázattal fogok küzdeni.” – nyilatkozta, a „Királyiak” mellőzött játékosa.

Balogh József