Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább erősödhet a Tottenham, de van távozó is

Belga játékossal erősítene a Tottenham, akik a monacói Yannick Ferreira Carrascót nézték ki maguknak – a fiatal szélső viszont nem olcsó, egyre nagyobb összegekről van szó.

Kép: www.eurosport.com

Kép: www.eurosport.com

A Tottenham Hotspur közelít Yannick Ferreira Carrasco megszerzéséhez, ám az üzlet nyélbeütéséhez alaposan a zsebükbe kell nyúlniuk. A Dailystar értesülései szerint 18 millió fontot is elkérhetnek a 21 esztendős játékosért.

Először már tettek egy 10 milliós ajánlatot, ám azt a monacóiak nem fogadták el. Hiába, az AS Monaco nincs rászorulva arra, hogy mindenféle ajánlatot elfogadjon. Ők megtehetik, hogy borsos árat kérjenek legnagyobb értékeikért.

Ez most is így történik, de a végtelenségig azért már ők sem mehetnek el. Épp ezért az várható, hogy a felek egymás tenyerébe csapnak majd, és a 21 éves játékos Londonban folytathatja majd pályafutását.

Erősítésekre minden esetre szükség van a Tottenhamnél, hiszen a hírek szerint megszületett a megegyezés és holnap hivatalosan is bemutatják Paulinhót Kínában – a Guangzhou-hoz ír alá a brazil.

Érdekesség még, hogy ugyancsak a kínai ligában köthet ki a korábbi Chelsea-játékos, Demba Ba is – ő a Shanghai Shenhua csapatát választja a West Brom helyett.

Baranyai Balázs