Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Friss hírkavalkád Barcelonából

Zajlik az élet az FC Barcelona háza táján, a katalánok a felkészülés kellős közepén járnak, ám már most a szezon kezdete előtt van sérült játékosa a csapatnak. Emellett szép lassan lejárnak a szabadságok és teljes lesz a keret, mely még nem feltétlen végleges, a pletykák szerint állhat még be változás. 

barcama

Sérülés: A Chelsea elleni felkészülési meccsen sérülést szenvedett Dani Alves első számú riválisa Douglas. A részletes orvosi vizsgálatok kimutatták, a labdarúgó combhajlítóizom-sérülést szenvedett, melynek következtében legalább két hónapos kényszerpihenő vár rá.  Jobb oldali védő poszton így Dani Alvesnek jelenleg nincsen posztcseréje, ugyanis a nyáron érkező Aleix Vidal januárig nem játszhat az átigazolási embargó lejártáig.

Visszatérők: A Copa Americán érdekelt játékosok ezidáig pihenőt kaptak, azonban szép lassan nekik is lejár a szabadság, véget és a vakáció. Dani Alves és Neymar a csütörtöki nap folyamán csatlakozik a kerethez, ám egyelőre csak különedzéseket fognak végezni, míg az argentin kontingens  és a chilei kapuvédő Bravo, Mascherano és Messi augusztus 3-án teszi meg ezt.

Pletykák: A legfrissebb hírek szerint Pedro még mindig az eladandó játékosok listáján tetszeleg, a Barcelona legalább 30 millió eurót szeretne kapni játékosáért. Nem kizárt, hogy a spanyol válogatott támadó az Old Traffordon folytatja, s ha így lesz helyére érkezhet 18 millió euró körüli összegért a Celta Vigo játékos Nolito. Ezen felül Aymer Abdennour is katalán lehet, az AS Monaco tunéziai belső védője így nyilatkozott nemrégiben – “Az elnökúr azt mondja elenged, ha adódik egy ilyen lehetőségem, s én teljes bizalommal vagyok irányában, ha így történne.”!

Az FC Barcelona legközelebb augusztus 3-án lép pályára a Fiorentina ellenében. Ez lesz a tengerentúli túra záróakkordja.

Őszi Ádám