Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: „Eleinte nem hittem magamban”

Gyakran érdekes mondatok hangoznak el a különböző sajtóeseményeken, PR-beszélgetéseken. A Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo a minap gyermeki őszinteséggel beszélt az életéről egyik szponzora, a Herbalife révén.

Forrás:http://nehandaradio.com/ Ronaldonak van mit a tejbe aprítani.

Forrás:http://nehandaradio.com/
Ronaldonak van mit a tejbe aprítani.

Cristiano Ronaldo a barcelonai Lionel Messivel karöltve napjaink egyik legnépszerűbb, és legjobb játékosa. A portugál zseni bár nem olyan szófukar, mint argentin kollégája, még ő sem nyithatja ki úgy a száját mindig, ahogy igazán szeretné.

Ronaldo már megírta (megíratta) önéletrajzában hogy bár nem volt rossz tanuló (túl jó se), az ideje jó részét távol az íróasztaltól, a könyvektől csakis az utcán töltötte gyerekkorában. „CR” állandóan a labdával foglalkozott, azzal aludt. Már Funchalban arról álmodozott, hogy egyszer nagy sztár lesz, és ő tarthatja el majd édesanyját. Azóta már tudjuk, hogy a háromszoros aranylabdás csillag már szinte mindent elért egyénileg, és a klubfutball szintjén.

A portugál válogatott vezére szerényen mesélt a múltról:
„A családomban mindannyian szeretjük a focit. Emlékszem egy nap játszottam az utcán, és apám azt mondta: „Miért nem te vagy a legjobb? Én pedig igyekeztem megmutatni, hogy ki vagyok, a játékommal. Mindennap vonattal kísért engem edzésre, örömmel jött, és volt ott velem. Már az elején éreztem, hogy más vagyok, mint a többi gyerek. Persze sosem gondoltam a váltásra, a Manchester Unitedre, a Real Madridra vagy a Sportingra. Abban az időben csak élvezni akartam, és nem gondoltam, hogy tehetséges vagyok. Eleinte nem hittem.” – őszintéskedett Ronaldo, a reklámeseményen.

Balogh József