Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torres az életét adná egy bajnoki címért

Fernando Torres hosszú, sikerekben bővelkedő pályafutása során még sohasem ünnepelhetett bajnoki címet. Pedig több bajnokságban, számos csapat színeiben próbálkozott már, de eddig semmi. De majd idén!

Kép: www.scmp.com

Kép: www.scmp.com

A Sport szólaltatta meg Fernando Torrest, aki nagyon ki van éhezve a sikerekre. A kölyök mélyrepülésben van az elmúlt években, így most még jobban akarja a sikert, mint valaha: “Trófeákat kell nyernem. Például én még nem nyertem bajnoki címet. Még sohasem sikerült, de ha ez az Atleticóval sikerülne, az nagyon különleges lenne. Mindig törekedned kell arra, hogy mindent megnyerj, a bajnoki cím pedig az, ami nekem hiányzik. Az életemet és mindenemet odaadnám, hogy ezt elérjem.”

“Most nem gondolok semmi másra. Remélem továbbra is tudunk nyerni, jól érzem magam és szeretnék a legmagasabb szinten játszani. Van még pár jó évem és kiakarom élvezni őket itt és szeretném, hogy ezt a szurkolók is velem együtt tegyék. Címeket akarok nyerni vagy ebben a szezonban, vagy azután.”

Mario Mandzukic távozásával gazdátlanná vált a 9-es mez, de nem sokáig. Torres azonnal lecsapott a régi mezszámára, amely talán segíthet majd neki visszatalálni korábbi önmagához.

“Örülök annak, hogy azt a számot viselhetem, amiben felnőttem a klubnál. Hálás vagyok a lehetőségért, új energiákat mozgósít meg bennem, hogy avval a számmal játszhatok, amiben megannyi éven keresztül játékosként. Ez egy különleges szezon lesz számomra.”

Baranyai Balázs